logo

O NAMA

Sa vama od 1993. godine

 

Animacije i dolazak Deda Mraza

Dragi naši, najstarija smo Agencija za animaciju dece na ovim prostorima. U našoj ponudi je dolazak Deda Mraza na kućnu adresu, podela paketića u firmama uz animaciju ili predstavu sa Deda Mrazom.

Sa ponosom ističemo pažljivo osmišljen Novogodišnji program za decu, koji iz godine u godinu prilagođavamo osluškujući dečije želje.

Sve naše animacije i Novogodišnje predstave namenjene su za uzrast od 3 do 12 godina. Interaktivne su, edukativne, zabavne, obiluju muzikom i prave sjajno raspoloženje.

 

Naše animacije i Novogodišnje predstave, sa najrazličitijim brojem učesnika i animatora i neizostavnim Deda Mrazom, uspešno organizujemo u najrazličitijim uslovima, u zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji Beograda i šire. Mnoge naše Novogodišnje predstave imaju i scenografiju, kako bi ulepšale i obogatile prostor u kojem se predstava igra.

 

Sposobni da odgovorimo na sve vaše zahteve

Iako je sezona “dolaska Deda Mraza” kratka, trudimo se da tokom cele godine pažljivo napravimo izbor predstava i animacija koje će se naći u našoj ponudi, ali isto tako sposobni smo da odgovorimo i na vaše specifične zahteve, a sve u interesu vaših mališana.

 

Vaš prostor-naša animacija

Naše animacije i Novogodišnje predstave sa različitim brojem učesnika (animatora ili glumaca) i neizostavnim Deda Mrazom uspešno organizujemo u najrazličitijim uslovima, na zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji Beograda, Novog Sada, a i šire. Mnoge naše Novogodišnje predstave imaju ozvučenja i scenografije, kako bi ulepšale i obogatile prostor u kome se odigravaju. To je najčešće vaš prostor, ali po potrebi vam možemo pomoći i oko odabira prostora.

 

Humanitarni rad

Sastavni deo našeg rada su i animacije i Novogodišnje predstave koje imaju humanitarni karakter.

 

Zadovoljni klijenti

Kvalitetom, izgledom i kostimima naših Deda Mrazova u dosadašnjem radu zadovoljili smo potrebe naših klijenata koji su nas angažovali u velikom broju tržnih centara, velikim trgovinskim lancima, prestižnim dečijim igraonicama.

Imali smo čast i privilegiju da animacijama i izvođenjima Novogodišnjih predstava ispunimo očekivanja i najzahtevnijih klijenata među kojima su:

acme softaromaastronomska opsrvatorijabio savebolerobredentcalvogencomunale cafe e cucinacom tradeeuropean busines awardsfilip travelfirst facilitygimnazija rudjer boskovicglobexgorenjegreenethokej klub partizanhotel majdaninstitut za zastitu bilja i zivotnu sredinuinterexjerry caferestaurantjumbo travellittle bay restaurantmark medicalmaximercatorMPGmuzicko takm davorin jenkonaxi radio 96.9 fmnew momentnul tienOK zvezdapaunov breg stanovired shoes caferenaultsckseibl tradespace park zabavetempoTjpgunion speduniverzitet u beograduviva travel agencyVSD TRADEzabac bowlingwizzfalensteinerhiltonlogo Arhiv Jugoslavije logo AteraBS atumil bu dirius lu merald hill playrix