deda onama

Zašto mi?
Zato što ovaj posao radimo ozbiljno i profesionalno i tako još od 1994 godine. Iz sezone u sezonu ima nas sve više. Danas naša družina broji više dedamrazova sa izuzetno kvalitetnim odelima, kosama i bradama kao i animacijom i naravno....samo jedan Deda Mraz je na Vašoj zabavi, nastup Deda Mraza je samostalan ili posle neke od animacija i predstava, a obaveza je da Deda Mraz podeli poklone.

Ko smo mi bez crveno- belog odela?
Među nama ima očeva, po neki očuh, jedan je usvojitelj,...jedan je čak bio i na porodiljskom osustvu- negi deteta......imamo i rekreatora, animatora, muzičara, vaspitača a svaki od nas ima veliko iskustvo u radu sa decom. Svi dedamrazovi su licencirani animatori.

Koje su naše preporuke?
Za 22 godine rada uz našu animaciju odraslo je na stotine hiljada dece. Neke od firmi sa kojima smo sarađivali  su: ASP, Societe Generale Banka, USAID, Novatel, Beotelnet, Mikroelektronika, Elopak, BS processor,TUV SUD SERBIA, Veridix, Mercator, Tempo, Interex-supermarketi, VSD Trade, Les Laboratoires Servier, Mauricius, PS Tech, Eurofast global, Filip travel, BN- televizija, SKF, Newmoment, Telefonija, baletski studio M , hotel Mr. President, Igraonica Space-T.C. Ušće, Bovex, Naxi radio, Mega, Transnafta, COM trade, Muzička škola Davorin Jenko, Osnovni sud- Pančevo, Coface, Red shoes, Jumbo travel, Alpha Banka, Adecco, Dom učenika srednjih škola,YU net international, Eunet, DM drogerie, Eko dim, Termovent, Greenet, Alnari, Alvogen, restoran Žabar,Tanjug, O.Š. Stevica Jovanović-Pančevo, Sekopak, Sectron, Avia, Konfekcija "Aleksandra",Commadante, hokejaški klub Partizan, Odbojkaški klub Crvena Zvezda, Dolcefreedo, kuglana Žabac,ugostiteljsko-turistička škola, S lizing,Idea....

Humanitarni rad
Sa zadovoljstvom ističemo da ne postoji ustanova ili pojedinac koji nam se obratio a da mu nismo izašli u susret. Za doček 2011/2012 imali smo saradnju sa fondom Novaka Đokovića i u organizaciji fonda podelili smo ukupno 1200 paketića, imamo višegodišnju saradnju sa udruženjem osoba sa invaliditetom "feniks", udruženjem dece ratni vojnih invalida, udruženjem slepih Palilule i još mnogo udruženja i fizičkih lica kojima je naše malo - mnogo značilo. Početkom februara 2013. godine samoinicijativno smo pokrenuli akciju za pomoć našem malom drugaru i sugrađaninu Andriji Jankoviću kome je potreban novac za zahtevnu i skupu operaciju u inostranstvu. Pomoć u organizaciji pružio nam je kafe-restoran na Adi "Red Shoes", baletski studio "M", Studio "B"- "Dobar dan Beograde".

Prednost saradnje sa nama
Deda Mraz je poznat, priznat i pozitivan brend. Naš sajt je posećen tokom cele godine ali oko Nove godine ima između 800 i 1000 pregleda dnevno. Postavili smo pre četiri godine pesmu na youtube koja ima 2,5 miliona pregleda (Deda Mraze, Deda Mraze ne skreći sa staze). Da bi ugođaj za decu bio potpun imamo i veliki izbor predstava prilagođen uzrastu, interesovanju ali i budžetu i to apsolutno za svakog ko ima dobru volju.

Sve naše usluge možete platiti na Ž.R. 290-14435-03
Dekaviso d.o.o. Beograd
Ul. Gavrila Principa broj 37

Pozdrav od Deda Mraza