logo

predstava

Stand Up "Kako mali Perica zamišlja Novu Godinu"

Pokušali smo da nađemo balans između deteta i odraslog čoveka u samom Deda Mrazu. Poznat je kao darodavac ali je veoma talentovan i kao komičar. Najveći izazov je da izmamiš osmeh kod dece jer teme nisu bračne, dnevno-političke već su bazirane na ličnim iskustvima ili vicevima o školi, porodici, vremenu ali iz dečije perspektive. Deca ovom predstavom upoznaju jednog novog deku- komičara.

Cena predstave- 37.000 rsd

predstava

Stand UP "Na svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo"

Ima mnogo razloga zbog čega ove godine baš „ Drugarstvo“ a ono „ pravo“ kreće iz igranja u pesku. Super heroj ovog doba godine je Deda Mraz i kao super heroj on ima druga o kome nam priča, koji je prisutan i zasmejava ga, pomaže mu i u dobru i u zlu. Deca su oduševljena forama sa Severnog pola. Kakvi komičari- kakvi carevi.

Cena predstave- 42.000 rsd

predstava

Novogodišnja Zavrzlama

Profesionalna predstava koja je mix najlepših bajki sažetih u kratkoj formi predstave za decu. Sve je u službi dece i omogućavanju da Nova Godina bude sa poklonima…i da Deda Mraz stigne na vreme. Predstava obiluje songovima i komičnim scenama a deca aktivno učestvuju u predstavi koja traje oko 40 minuta.

Scenografija, Ozvučenje podela paketića od strane Deda Mraza su obezbeđeni.

Cena predstave- 58.000 rsd

predstava

Novogodišnji bunar želja

Iza sedam gora i sedam mora živeo je jedan kralj. Pomogao je u nekom momentu vilenjaku koji, da bi mu se odužio,pokloni čarobni bunar želja.

Ipak, nije sve proteklo bez problema jer su to videli gusar Mrka Kapa i njegov pomoćniik Levo Smetalo…slede dramatične ali i komične scene ali kako u životu obično biva- tu je jedna devojka – Višnja koja će rešiti situaciju i to zu pomoć dece iz publike.

Scenografija, Ozvučenje podela paketića od strane Deda Mraza su obezbeđeni. Predstava traje 40 minuta

Cena predstave- 68.000 rsd

predstava

Put oko sveta sa Deda Mrazom

Srećko Čarobnjaković uživa u nezdravoj hrani, igricama i gaziranim sokovima, kada ga mama po ko zna koi put opomene da mora da promeni svoje nezdrave navike, on reši da napusti sve i pobegne u Zemlju Dembeliju zato što je čuo da tamo ne mora ništa da se radi. Umesto Dembelije Srećko će proputovati pola sveta: Ameriku, Kinu, Afriku, Italiju, Rusiju i Brazil , srešće Deda Mraza , naučiće mnogo toga i shvatiće da je život prepun zanjimljivih avantura koje neće doživeti ako po ceo dan bude igrao igrice. Ova predstava je beskrajno zabavna i edukativna. Sadrži songove koje izvode glumci kao i puno muzike karakteristične za predele kroz koje Srećko putuje. U predstavi igraju tri profesionalna glumca i naravno Deda Mraz. Od Dečije prestave „Zemlja Dembelija“ koja se repertoarski igrala na sceni Akademije 28 pet godina , napravljena je ova predstava koja je prilagođena Novogodišnjim praznicima.

Predstava traje 40 minuta

Cena predstave – 68.000 rsd

predstava

Mađioničarska novogodišnja čarolija i Deda Mraz

Ekskluzivan program

Mađioničarski šou program namenjen deci i odraslima sa najnovijim trikovima i efektima iz magičnog sveta, Gde se sve pojavljuje Deda Mraz, iz Deda Mrazovog džaka izlaze džinovski predmeti…

Pokazaćemo vam trik “Rudolfovog nosa”, kako polarna Lija postaje živa, Desiće se i hipnoza.

Magični Deda Mrazov sto koji počinje da leti, pravi se “ snežna oluja”…..

Nastup obiluje specijalnim efektima, dim mašinama, vatrenim efektima.

Nastup koji ostavlja bez daha sve od 3-73 godine. Svojim talentom i umećima oduševiće kako dečicu tako i njihove roditelje, bake i deke. Na kraju svojom čarolijom dovodi i najčarobnijeg lika – Deda Mraza).

Animacija je namenjena skupovima do 250-oro dece i u trajanju je od oko 60 minuta

Cena predstave- 98.000 rsd