predstava

Novogodišnje putovanje

Pored toga što je ovo lutkarska predstava, deca imaju aktivno učešće u njoj. Glumac lutkar zajedno za najmlađom publikom putuje po Africi i Americi, i upoznaje ih sa veštinama baleta, sviranja saksofona i klavira, takođe svi zajedno putuju kako vozom tako i brodom. Na kraju predstave svi zajedno dozivaju Deda Mraza, kako bi svoje putovanje završili na Severnom polu.

Predstava traje 40 minuta
Cena predstave – 34.900 RSD

predstava

Novogodišnji BONTON

Edukativna i zanimljiva predstava. Meda i prase su najbolji prijatelji ali prase i nije baš omiljeni lik u šumskim krugovima. Meda će da održi čas BONTONA i ispričaće priču o novogodišnjoj jelki...

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 39.800 RSD

predstava

Novogodišnja žurka iz bajke

Snežanina zla maćeha je začarala sve likove iz bajki i omađijala Deda Mraza, koji se zagubio u svetu bajki. Devojčica Maja uz pomoć čarobnjaka Merlina, Mačka u čizmama, princa Filipa pokušaće da nadmudri zlu Maćehu i dovedu Deda Mraza na pravo mesto. Profesionalna predstava sa scenografijom, preko 1200 izvođenja u pozorištima širom Srbije.

Predstava traje 40 minuta
Cena predstave – 47.000 RSD

predstava

Novogodišnji kviz

Čarobnjak Merlin i smešna veštica takmiče se u novogodišnjem kvizu. Ukoliko pobedi Merlin uskoro stiže Deda Mraz dok bi pobeda veštice upropastila novogodišnje veselje. Predstava profesionalnih glumaca Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada puna je takmičenja, preokreta i navijanja sa aktivnim učešćem dece.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 39.000 RSD

predstava

Diznijev šou

Preslatka predstava sa Pajom, Šiljom, Mikijem, Dabom, Plutonom, Vukom i Deda Mrazom. Daba i Vuk su nevaljalci koji nisu zaslužili poklone. Ostatak Diznijevaca utice na njih- da li će uspeti otkriće nam lično Deda Mraz uz pomoć dece. Četiri glumca, 6 likova, scenografija i ozvučenje.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 42.000 RSD

predstava

Vilenjaci Narcis i Blesana

Vilenjak Narcis je razmažen i sebičan vilenjak čija je jedina želja da postane pevač i da ne ide u školu. Njegova drugarica vila Blesana, naprotiv, ima želju da bude najbolja učenica u Vilenjačkoj školi i da bude dobra tokom cele godine kako bi Deda Mraz došao i kod nje da joj donese poklon...

Cena predstave – 32.000 RSD

predstava

Put oko sveta sa Deda Mrazom

Srećko Čarobnjaković uživa u nezdravoj hrani, igricama i gaziranim sokovima, kada ga mama po ko zna koi put opomene da mora da promeni svoje nezdrave navike, on reši da napusti sve i pobegne u Zemlju Dembeliju zato što je čuo da tamo ne mora ništa da se radi... 

Cena predstave – 39.000 RSD

predstava

Potraga za krilima

Ova predstava od izuzetnog značaja za mališane zato što se bavi temom mašte, koja je složićete se veoma bitna u pravilnom odrastanju svakog deteta.... 

Cena predstave – 35.000 RSD

predstava

Letnja pahulja u zimskoj čaroliji - party

Baka Mraza i Elza zele da osvetle stazu kojom ce Deda Mraz doci posebnim svetlucavim srebrnim pahuljama. Problem nastaje kada shvate da glavna srebrna pahulja ne zeli da ucestvuje u novoj godini jer zeli da po prvi put u svom zivotu ode u toplije krajeve na letovanje! Ovom interaktivnom predstavom pozivamo svu decu da uz muziku i pesmu pomognu baka Mrazi i Elzi da ubede pahulju da ostane deo zimske carolije.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 32.000 RSD

predstava

Luckasti klovnovi

Izuzetno vesela i duhovita predstava,puna muzike i interakcije sa decom. Dva klovna, Toto i Tati, pripremili su program. Zavrzlama nastaje kada oboje u isto vreme žele da nastupe, da zabavljaju decu! Ko od njih ima prednost?

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 39.500 RSD